Povijest vrtića

Dječji vrtić „Vladimir Nazor“ Daruvar svoj je rad u našem gradu započeo 2. lipnja 1952. godine. I danas, kao i prije, u stvaranju ozračja vrtića koji bi zadovoljavao sve razvojne i specifične potrebe te mogućnosti svakog djeteta ponaosob, izabiremo put izazova kojem su suputnici ljubav, razumijevanje, tolerancija, prihvaćanje, pomaganje i učenje.

Temeljna zadaća DV „Vladimir Nazor“ Daruvar je dobrobit djeteta koje je velika vrijednost samo po sebi. Djeca s teškoćama postala su integralni dio našeg vrtića u kojem godinama stvaramo toplo ozračje puno ljubavi, prihvaćanja, podržavanja i iskazivanja brige za druge i drugačije. Kreirali smo ozračje razumijevanja i uvažavanja prava drugih, osobito prava na „biti drugačiji“ u našoj zajednici.

Naša je misija biti vrtić u kojem se dijete osjeća sigurno, voljeno i sretno, vrtić u kojem je dijete stvaralačko i poduzetno, samosvjesno i samopouzdano, vrtić u kojemu je dijete svjesno svojih prava i prava drugih te odgovorno prema sebi, drugima i okruženju.

Naša je vizija vrtić kao mjesto zadovoljnog, veselog i kreativnog djeteta; vrtić prilagođen razvojnim i aktualnim potrebama djeteta, njegovim interesima i potencijalima uz istovremeno poštivanje prava djeteta i njegove obitelji, kao i prava zaposlenika Vrtića; dječja kuća u kojoj se očituje zajedništvo djece, roditelja i svih djelatnika.

Redoviti desetosatni program organizira se u ukupno 12 odgojnih skupina.

 

 

Zaposlenici Dječjeg vrtića Vladimir Nazor Daruvar

 

 

 

Zaposlenici Dječjeg vrtića Vladimir Nazor Daruvar

 

 

 

Zaposlenici Dječjeg vrtića Vladimir Nazor Daruvar

 

 

Skip to content